FSINN VA VOICE jak wypełnić.

Na tym forum pomagamy wszystkim chętnym w stawianiu pierwszych kroków na VATSIM. Ale UWAGA - pilotażu i nawigacji uczy Szkoła Pilotów poniżej.

Moderatorzy: Aaben, Arteq, mbx

FSINN VA VOICE jak wypełnić.

Postprzez Omenrz » Pn 28 lut 2011, 22:02

Witam, kiedyś próbowałem rozpocząć z vatsimem, ale pod koniec zrezygnowałem

teraz próbuję od nowa, ale zaciąłem się przy tym punkcie:
Obrazek
http://img836.imageshack.us/i/inteligencjakibolaxd.jpg/

w KAŻDYM poradniku jaki znalazłem, fsinn jest w starszej wersji, i zamiast tego są ścieżki do programów..

czy wie ktoś jak tą zakładkę wypełnić? jeśli tak to proszę o opisanie mi tego.
Omenrz
obserwator
obserwator
 
Posty: 2
Dołączył(a): Pn 28 lut 2011, 21:24
Imię i Nazwisko: Rafał Zakrzewski
Vatsim PID: 1137797

Re: FSINN VA VOICE jak wypełnić.

Postprzez Pogodny RzEmYk » Pn 28 lut 2011, 22:04

Omenrz napisał(a):[url]http://img836.imageshack.us/i/inteligencjakibolaxd.jpg/[/url]
;k
Zostaw jak jest, przejdź dalej.
Ziew...
Blaszak: MSI Z87-G43, 4670K, 4x4GB dual, GTX1080, W7 64b, P3D v4.5
Avatar użytkownika
Pogodny RzEmYk
Kontroler PLVACC
 
Posty: 9642
Dołączył(a): Śr 18 lut 2004, 15:35
Lokalizacja: okolice Dąbrowy Tarnowskiej
Imię i Nazwisko: Krzysztof
Vatsim PID: 895621

Re: FSINN VA VOICE jak wypełnić.

Postprzez Omenrz » Pn 28 lut 2011, 22:14

a jak się nazywał ten program do sprawdzania ip serwerów?

coś mi świta ale nie pamiętam
findserv? servcheck? cos w tym stylu

znalazlem

Servinfo !

Dzięki za pomoc


@
kurka siwa no nie mogę się połączyć.. ip napewno dobre, id i hasło dobre, ale connection timedout

czyżby porty?

już działa XD
Omenrz
obserwator
obserwator
 
Posty: 2
Dołączył(a): Pn 28 lut 2011, 21:24
Imię i Nazwisko: Rafał Zakrzewski
Vatsim PID: 1137797

Re: FSINN VA VOICE jak wypełnić.

Postprzez Andrzej Sosnowski » Wt 01 mar 2011, 0:43

Jeśli rozpoczynasz "...z VATSIM-em..." od ustawienia FSInn, to tak jakbyś budował Dom rozpoczynając od Komina. Powodzenia.
Avatar użytkownika
Andrzej Sosnowski
Kontroler PLVACC
 
Posty: 1946
Dołączył(a): Cz 04 cze 2009, 1:05
Lokalizacja: KORD
Imię i Nazwisko: Andrzej Sosnowski
Vatsim PID: 1110880

Re: FSINN VA VOICE jak wypełnić.

Postprzez SPJAN » So 05 mar 2011, 10:51

Andrzej SP321 napisał(a):Jeśli rozpoczynasz "...z VATSIM-em..." od ustawienia FSInn, to tak jakbyś budował Dom rozpoczynając od Komina. Powodzenia.


To jak najlepiej zacząć od czego ?
Avatar użytkownika
SPJAN
obserwator
obserwator
 
Posty: 47
Dołączył(a): Cz 11 lut 2010, 12:54
Lokalizacja: EPMB
Imię i Nazwisko: Maciej Jachowski
Vatsim PID: 1127091

Re: FSINN VA VOICE jak wypełnić.

Postprzez Andrzej Sosnowski » So 05 mar 2011, 16:40

http://www.aviation.home.pl/old/
http://www.pl-vacc.org/pol3/pilots.php

To czego nie znajdziesz na tych stronach znajdziesz w Google. Miłej lektury. :)
Avatar użytkownika
Andrzej Sosnowski
Kontroler PLVACC
 
Posty: 1946
Dołączył(a): Cz 04 cze 2009, 1:05
Lokalizacja: KORD
Imię i Nazwisko: Andrzej Sosnowski
Vatsim PID: 1110880


Powrót do Forum nowych użytkowników

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość