Sim do A320

Kącik Majsterkowiczów. Zasięgnij porady lub pomóż innym w budowie wymarzonego kokpitu !

Moderatorzy: ToTom, alfsky

Sim do A320

Postprzez mpuchatek » Wt 29 lis 2011, 16:35

http://dlapilota.pl/wiadomosci/dlapilot ... pod-choink
Nie wiecie na jakim sofcie to fruwa ?
Avatar użytkownika
mpuchatek
Kontroler PLVACC [inactive]
 
Posty: 2934
Dołączył(a): Wt 28 sty 2003, 16:13
Lokalizacja: EPWA
Imię i Nazwisko: Krzysiek Nowosad
Vatsim PID: 862391

Re: Sim do A320

Postprzez gryzoniek » Wt 29 lis 2011, 17:19

Patrząc na pierwsze zdjęcie(to na początku artykułu, po powiększeniu) powiedziałbym, że FS. Pewnie X.
gryzoniek
Kontroler PLVACC
 
Posty: 1269
Dołączył(a): Pn 16 paź 2006, 17:08
Lokalizacja: EPMO
Imię i Nazwisko: Piotr W
Vatsim PID: 941618

Re: Sim do A320

Postprzez Pogodny RzEmYk » Wt 29 lis 2011, 17:40

Chyba chodzi o "flaki", a nie silnik graficzny.
Ziew...
Blaszak: MSI Z87-G43, 4670K, 4x4GB dual, GTX1080, W7 64b, P3D v4.5
Avatar użytkownika
Pogodny RzEmYk
Kontroler PLVACC
 
Posty: 9666
Dołączył(a): Śr 18 lut 2004, 15:35
Lokalizacja: okolice Dąbrowy Tarnowskiej
Imię i Nazwisko: Krzysztof
Vatsim PID: 895621

Re: Sim do A320

Postprzez mpuchatek » Wt 29 lis 2011, 20:06

Ja rzeczywiście miałem na myśli grafikę. W treści artykułu jest coś o certyfikacji, więc ja bym FSa odrzucił. X-Plane ?
To wtedy pytanie, czy istnieją jakieś "flaki" gadające z X-Plane ?
Avatar użytkownika
mpuchatek
Kontroler PLVACC [inactive]
 
Posty: 2934
Dołączył(a): Wt 28 sty 2003, 16:13
Lokalizacja: EPWA
Imię i Nazwisko: Krzysiek Nowosad
Vatsim PID: 862391

Re: Sim do A320

Postprzez ToTom » Wt 29 lis 2011, 20:36

W zasadzie z XPlane działa Project Magenta.
I to by mogło się zgadzać, bo z tego co widzę na filmach, jest problem z FBW.

Jest jeszcze to http://www.airsimtech.eu/index.php/main.html ale nie wiem czy działa z XPlane.

PS. FS nie ma możliwości certyfikacji? Wydaje mi się że jednak ma...
Avatar użytkownika
ToTom
Pilot-kandydat
Pilot-kandydat
 
Posty: 1491
Dołączył(a): Śr 28 sty 2004, 9:42
Lokalizacja: EPKK
Vatsim PID: 893599

Re: Sim do A320

Postprzez alfsky » N 18 gru 2011, 18:27

Ma. Widziałem certyfikowane simy na FS-ie
Obrazek
Avatar użytkownika
alfsky
Pierwszy Oficer
Pierwszy Oficer
 
Posty: 1510
Dołączył(a): Śr 19 sty 2005, 21:11
Lokalizacja: Żywiec, EPBA
Imię i Nazwisko: Marek
Vatsim PID: 920818

Re: Sim do A320

Postprzez SzYmCi » So 02 mar 2013, 13:00

Wiem , że post stary , ale to lata na FS X , chyba AirbusX Aerosoft , byłem tam
SzYmCi
obserwator
obserwator
 
Posty: 14
Dołączył(a): So 25 lut 2012, 20:32
Lokalizacja: Aleksandrów
Imię i Nazwisko: Szymon Krygier
Vatsim PID: 0


Powrót do Symulatory własnej produkcji

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości