Teraz Beech Baron ?

Kącik Majsterkowiczów. Zasięgnij porady lub pomóż innym w budowie wymarzonego kokpitu !

Moderatorzy: alfsky, ToTom

Teraz Beech Baron ?

Postprzez SzYmCi » Pn 07 sty 2013, 17:32

Witajcie ;)

Mój ostatni kokpit Cessny został prawie ukończony ;)

Chcę zbudować jeszcze coś...

Zastanawiałem się co i wymyśliłem , że Beech Baron też jest dość fajny i zastanawiam się nad jego budową.

Przeglądałem to forum i nie znalazłem jeszcze TUTAJ nikogo kto by budował Barona , chyba , że źle szukałem ;P


Dlatego mam dla was pytania:

1.Czy warto budować taki kokpit , czy może jakiś inny samolot (Jaki?).
2.Czego wy budowaliście ?
3.Ile kosztował by taki kokpit ?
4.Jakieś linki do schematów/planów i do tego wszystkiego w kokpicie :D
5.Powieddzie trochę o tym BeachBaronie :D

Pozdrawiam,
Szymon
SzYmCi
obserwator
obserwator
 
Posty: 14
Dołączył(a): So 25 lut 2012, 20:32
Lokalizacja: Aleksandrów
Imię i Nazwisko: Szymon Krygier
Vatsim PID: 0

Re: Teraz Beech Baron ?

Postprzez Jacek » Pn 07 sty 2013, 18:07

Jeżeli kokpit Cessny już masz na ukończeniu,to chyba pobiłeś rekord świata w szybkości budowania kokpitu.
Ja chętnie bym fotkę zobaczył.
A propos Twoich pytań,to raczej nie licz na to że ktoś za ciebie podejmie decyzje,czy warto robić taki ,czy inny typ samolotu.
Jacek
Jacek
Pierwszy Oficer
Pierwszy Oficer
 
Posty: 1503
Dołączył(a): Wt 21 maja 2002, 13:28
Lokalizacja: EPWA-Bemowo
Vatsim PID: 0

Re: Teraz Beech Baron ?

Postprzez Pogodny RzEmYk » Pn 07 sty 2013, 18:17

1. Warto.
2. Pytanie sformułowane w taki sposób, że zorientuje się w nim nawet 11-latek. Niestety nie mam takiego w pobliżu, to mi go nie przetłumaczy na polski.
3. Mało/średnio/dużo - f(wyposażenie, materiały, technologie).
4. www.google.pl
5. Zajefany jest!
Ziew...
Blaszak: MSI Z87-G43, 4670K, 4x4GB dual, GTX970, W7 64b, P3D v4.2
Avatar użytkownika
Pogodny RzEmYk
Kontroler PLVACC
 
Posty: 9587
Dołączył(a): Śr 18 lut 2004, 15:35
Lokalizacja: okolice Dąbrowy Tarnowskiej
Imię i Nazwisko: Krzysztof
Vatsim PID: 895621

Re: Teraz Beech Baron ?

Postprzez SzYmCi » Pn 07 sty 2013, 18:58

Jacek , mówię , prawię ...

70% +

Ponieważ nie robiłem Full kabiny tylko sam panel , może w przyszłości zrobię coś więcej. Na razie mam tylko te zegary , radia , saitek wolant i mały ekran przed sobą z lotem , jak mówiłem , na razie tyle , w przyszłości pomyślę ...
SzYmCi
obserwator
obserwator
 
Posty: 14
Dołączył(a): So 25 lut 2012, 20:32
Lokalizacja: Aleksandrów
Imię i Nazwisko: Szymon Krygier
Vatsim PID: 0


Powrót do Symulatory własnej produkcji

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 4 gości

cron