iDisplay-alternatywny sposób na FMC

Kącik Majsterkowiczów. Zasięgnij porady lub pomóż innym w budowie wymarzonego kokpitu !

Moderatorzy: alfsky, ToTom

iDisplay-alternatywny sposób na FMC

Postprzez Jacek13 » Cz 30 sty 2014, 14:06

Świetny mały program na androida i ios (więcej informacji na: https://www.facebook.com/idisplayapp?id ... displayapp). Idealnie nadaje się do przeniesienia FMC (lub czegokolwiek innego [u mnie radia]) na telefon lub tablet. 15zł to dużo mniej niż 437 eur (Opencockpits).
PS Można podłączyć więcej niż jedno urządzenie (np. kilka tabletów [np. 1.FMC, 2.radio 3.AP]).
PS2 Jest już wersja Beta sterownika na Windows 8 (u mnie działa).
Ostatnio edytowano Cz 30 sty 2014, 14:17 przez Jacek13, łącznie edytowano 1 raz
NEWBIE w każdej dziedzinie,
fan DC-10 i RWD-14b oraz jego 400 W piecyk:
Amd Fx-4130 OC 4.3ghz; Msi GTX 465; HyperX 2x4gb DDR3-1600 CL9; Ssd kingston 60gb; Samsung hd403lj; Msi 970A-G43; Corsair VS 550W; Windows 10 Pro 64bit: Fsx:SE; Rex 4 Direct with Soft Clouds; Polish airports vol.1; OpenVFR Terrain i Objects Poland; FTX Global; Accu-Feel v2; Shade; FSrealWX v2; SPEEDLINK Blackwidow Flightstick; PointTracker 1.0; Dolby Digital 5.1 + Websimconnect
Avatar użytkownika
Jacek13
Steward
Steward
 
Posty: 163
Dołączył(a): Wt 29 paź 2013, 14:37
Lokalizacja: Skoczów/EPGL (EPKT)
Imię i Nazwisko: Jacek Jagosz
Vatsim PID: 1273223

Re: iDisplay-alternatywny sposób na FMC

Postprzez Michał Kot » Cz 30 sty 2014, 14:08

Widzę, że post poprawiony. Sam korzystam z tego rozwiązania. Naprawdę fajne.
Avatar użytkownika
Michał Kot
Kontroler PLVACC
 
Posty: 849
Dołączył(a): Cz 08 lis 2012, 22:55
Lokalizacja: Wilczanka/EPDE
Imię i Nazwisko: Michał Kot
Vatsim PID: 1187240

Re: iDisplay-alternatywny sposób na FMC

Postprzez wozniakair » Pt 31 sty 2014, 0:20

jest jeszcze TeamViewer :)
Obrazek
wozniakair
Steward
Steward
 
Posty: 180
Dołączył(a): Pn 01 lis 2010, 10:16
Imię i Nazwisko: Bartłomiej Woźniak
Vatsim PID: 1169737

Re: iDisplay-alternatywny sposób na FMC

Postprzez infern1ty » Wt 19 sty 2016, 14:58

Odkopie trochę temat. Ktoś używa tego programu na poważnie? Jakie jest opóźnienie ?
infern1ty
Steward
Steward
 
Posty: 157
Dołączył(a): Wt 29 wrz 2015, 8:30
Imię i Nazwisko: Paweł Hordziejewicz
Vatsim PID: 1324921


Powrót do Symulatory własnej produkcji

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 4 gości

cron